Werkwijze

De hulp en werkwijze die wij als centrum willen bieden aan onze deelnemers, is als behandelmethode en dus uniek. We hebben deze zelf ontwikkeld, om in onze ogen optimale zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de deelnemers.

Rouw, een nieuwe richting
Het doel is om gezinnen en personen, in elke vorm van rouw, te helpen om een (zelf gekozen) richting aan hun leven te laten geven. We hopen de deelnemers d.m.v. sociale, individuele, groep - en gezinsactiviteiten weer lichamelijk, geestelijk en zielsmatig in balans te brengen en weer nieuwe levensenergie te geven.

Tandem Methodiek

De tandem Methodiek staat er voor dat diverse therapeuten samen werken om jou te helpen een weg te vinden. Het is niet mogelijk om wat er is gebeurd terug te draaien, maar het is wel mogelijk om je weer lekkerde en sterker te voelen, waardoor het leven weer iets aangenamer wordt.

Behandelplan
De personen of gezinnen die zich bij ons aanmelden, worden gehoord, er wordt gekeken waar de behoefte ligt en wat wij voor een iedereen kunnen betekenen. Dit is per persoon verschillend en daarom ook zeer belangrijk.

 

Ook zorgen we voor een actief netwerk in Nederland, zodat de deelnemers eventuele verdere hulp kunnen aanvragen.

Onze hulp en werkwijze
Er is een nieuwe weg
Centrum de Tandem
Adres: Postbus 11
Postcode: 3870 CA
Plaats Hoevelaken
Tel. 06-51509069

Vragen? info@centrumdetandem.nl