Trudy van Bochove

Mijn naam is Trudy van Bochove. Trainer, coach en counselor.

Ik ben verbonden aan Centrum de Tandem omdat het een bijzonder plek is om weer te voelen hoe het kan en mag zijn.Als counselor geef ik begeleiding om een gestagneerd rouwproces weer in beweging te krijgen. Sterk zijn en door gaan kan er juist voor zorgen dat je op een gegeven moment vastloopt. Counseling zorgt voor begeleiding op maat. Ieder mens is uniek.Daarnaast ben ik docent counseling en oprichter van de RouwAcademie. Deze Academie verzorgt een specifieke opleiding voor therapeuten die door Centrum de Tandem worden ingezet.

Zorgvuldigheid, integriteit en écht zijn, zodat de deelnemers van de weken bij Centrum de Tandem in goede handen zijn.

 

Trudy van de Jagt  

Mijn naam is Trudy van der Jagt en ik heb een praktijk als vrijgevestigd psycholoog in Oud-Beijerland. Naast de gangbare psychologische behandelmethoden, help ik mensen bewust te worden van de kracht van gedachten en het effect daarvan op het energieniveau. De kern van mijn behandeling is iemand naar zijn eigen krachtbron leiden en van daar uit te gaan leven. Het Leven Leven, Drs. Trudy van der Jagt

Theo van der Linden

Mijn naam is Theo van der Linden, vader van 2 kinderen en in het dagelijks leven ben ik freelance ziekenverzorger (VIG) en gespecialiseerd in terminale zorg en stervensbegeleiding. Daarnaast ben ik vrijwilliger in een hospice, ben ik als Reiki-master aangesloten bij de vereniging Cirkel en werk ik als massagetherapeut. Bij Centrum de tandem ben ik vooral in die laatste hoedanigheid aanwezig: Door de holistische combinatie van klassieke massage en oosterse massagetechnieken, breng ik lichaam, ziel en geest in korte tijd in ontspanning en in Balans.

 

A

Anja Veenma

Mijn naam is Anja Veenma ben magnetiseur en medium, maar nog meer ben ik uw aanspreekpunt. Mijn huis is uw huis en samen fietsen we een stukje op de tandem. Wat is leven zonder leven.

www.centrumdetandem.

 

 

Elzelien Jansen

Mijn naam is Elzelien Jansen, na het overlijden van mijn dochtertje is gaan beseffen dat een gedenksteen of beeld zeer waardevol is als blijvende herrinnering. Ik ben mij gaan toeleggen op het 'verhalend boetseren': een verhaal vastleggen in een tafereel of reliëf.

beeldend verlies verwerken - Elzelien Jansen

 

 

Robbert Omtzigt

Vanuit mijn achtergrond als theoloog/religiewetenschapper verzorg ik meditatieopleidingen en 1 op 1 sessies om weer thuis in het hier en nu te komen. Website Spiritualiteit in Aktie http://www.spiritualiteitinaktie.nl/

 

Nadine Carter-Deekens

Mijn naam is Nadine Carter-Deekens

Dramatherapie is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Infero, praktijk voor kindertherapie & ouderbegeleiding is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren (4-16). Infero richt zich naast het individuele kind, ook op kinderen die gebaat zijn bij een groepstraining. Ouderbegeleiding is een apart onderdeel binnen de praktijk waar veel aandacht aan besteed wordt Infero praktijk voor kindertherapie en ouderbegeleiding

 

Robert de Groodt

Ik heb diversen opleidingen in hulpverlening en coaching afgerond, en verwacht dit jaar mijn HBO opleiding stress counselling af. Ik heb mijn eigenpraktijk in rouw- en verliesverwerking, en ben zelf vader van een overleden kind. Mijn doel is om mensen te ondersteunen in hun verwerkingsproces van rouw en verlies. Daarnaast wil ik me inzetten om vaders van een overleden kind, hiervoor wil ik graag een vader groep voor opzetten.. Op een later tijdstip wil ik me verder ontwikkelen in rouwverwerking voor kinderen.

De Roosentuin - Counselling & coachingwww.deroosentuin.nl

 

Ziel
Lichaam
Geest

 

Anja en Robert

Gesprekken
Ontspanning
Activiteiten

Centrum de Tandem
Adres: Postbus 11
Postcode: 3870 CA
Plaats: Hoevelaken
tel. 06-51509069

0033(0)470967705

 

Vragen? info@centrumdetandem.nl