Wat doet 2012

Ik heb een heel jaar niet meer gelezen waar afgelopen jaar, 2011 voor stond, maar heb geleefd vanuit mijn hart. Ik heb gemerkt dat leiden en lijden met elkaar verbonden zijn en wederom tot het inzicht gekomen dat wanneer je leert te vergeven er nieuwe richtingen in je leven komen. Dat je op kruispunten komt om een richting te kiezen, met vele keuzemogelijkheden. En als je dan je verstand met je gevoel combineert geef je je leven een nieuwe leidraad.

 

Ja, het was voor velen een heel heftig jaar. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar wereldwijd zullen door de acties in 2011 nieuwe koersen worden uitgezet, wat tot een verbetering van de mensheid zal leiden.

 

2012

 

2012 is een jaar met vele veranderingen. Deze veranderingen zijn al vanaf oktober 2011 gaande en velen zullen deze verandering nu al ervaren. Komend jaar zullen er veel energieën veranderen. Deze verandering zal bij velen een totale ommekeer van hun persoonlijkheid betekenen.

 

Het is natuurlijk een gegeven dat 2012 voor het einde der tijden staat ofwel het Maya tijdperk. Ieder geloof heeft ergens een dossier waarin staat wat er vervolgens gaat gebeuren aan het einde der tijden. Deze waarheden mogen er zijn en een ieder mag zijn eigen ideeën en waarheid hebben.

Wat mij is gegeven, is dat de vele zielen om ons heen naar hun eigen bron gaan. Wij zijn zo gewend dat we nog zoveel zielen (energieën) om ons heen hebben. Dit geeft ons het gevoel bijgestaan te worden door iets wat niet tastbaar is maar wel te voelen is.

De moeilijkheid is dat we straks meer alleen met onze eigen ziel zullen zijn en moeten vertrouwen op ons eigen innerlijke weten.

Dit is voor de meeste mensen een onmogelijke opgaaf en zij zullen dan veelal negatief en depressief worden, geen uitweg meer zien en het moeilijk vinden om samen met anderen nog geluk te kunnen vinden. In het begin zal men nog proberen dit geluk angstvallig op allerlei manieren elders te gaan zoeken. En meestal zal dit zich gaan uitten in koopgedrag, muziek, geuren en eten.

 

Het gaat straks moeilijk worden om alleen met onze eigen ziel te zijn. Dit betekend dat we meer op onze eigen ziel aangewezen zullen zijn. Dat zal voor complete chaos zorgen, waardoor er veel negativiteit en depressiviteit zal ontstaan.

Mensen zullen elkaar moeilijker begrijpen, en minder voor elkaar kunnen open staan, weinig begrip hebben voor elkaar, en anderen proberen te overtuigen van hun eigen gelijk. Meer tegenstrijdigheden zonder respect te hebben voor de mening van een ander.

De vraag is nu hoe wij elkaar het beste kunnen helpen om gezamenlijk door deze tijd van verandering heen te komen. Als je iemand in je omgeving hebt of krijgt die het moeilijk heeft zal het moeilijk zijn om hem of haar te helpen.

Het is geen onwil, maar de afstand is te klein om niet zelf in het negatieve te worden getrokken en het woord begrip, zal niet altijd even makkelijk zijn.

Wat veel beter is, is om iemand anders, die verder van je afstaat te helpen en diegene die dicht bij jou staat door een ander te laten helpen.

 

Vraag om hulp, vraag of een ander jou plaats even in wilt nemen, en neem de plaats van een ander in om elkaar hier doorheen te helpen.

 

Voor diegene die sterk genoeg zijn om deze energieën te voelen, kijk even op mijn website www.eigenwijsheid.eu en laat het maar weten als ik wat voor je kan betekenen.

 

De energie zal veranderen

Jij zal veranderen

De ander zal veranderen

Vind elkaar in deze verandering van Energie!

 

Heel veel liefde en energie toegewenst in 2012!

Wat doet 2010?

Het is waar, ik heb dit jaar weinig of niets van mezelf of van de andere gezinsleden laten horen. Geen nieuwsbrief, weinig telefonisch contact of op hyves geweest, dus kortom naar iedereen "sorry" als ik te weinig van mij en ons heb laten horen.

Afgelopen jaar 2009 was het jaar van de kracht in al zijn facetten ik weet niet of iedereen het heeft gevoeld en heeft ervaren. Maar bij ons hier in Frankrijk was het zeer duidelijk aanwezig en is er veel gebeurd waar de kracht zeker aanwezig maar ook afwezig was.

Maar nu, 2010 is begonnen en wat staat ons te wachten en waar gaan we heen? 2010 wordt het jaar van storm en regen letterlijk en figuurlijk. Het zal voortgaan op de kracht van 2009 en zal niet veel verschillen van afgelopen jaar.

Als je in 2009 het jaar van de kracht, de kracht heb gevoelt en weet dat deze kracht je zal brengen naar waar je op zoek bent zal je mee gaan met de storm en zal jij je doel welke je hebt gesteld in 2009 gaan verwezenlijken, de regen zal veel negatieve energie weg laten vloeien en vanaf juli zal je vrij zijn van iedere belemmering.

Als je in 2009 de kracht niet heb kunnen pakken, vasthouden en/of kunnen omvormen naar vernieuwde krachten zullen de storm en regen deel uitmaken naar een nieuwe zoektocht om de kracht te krijgen zodat je anders met de storm en regen kan om gaan.

We gaan richting een nieuw tijdperk 2012 en ik vraag dan ook uit het diepste van mijn hart, of een ieder dit jaar een tandje bij wil zetten om de juiste richting te zoeken en vast te houden, zodat voor als het zover is we met elkaar het nieuwe tijdperk kunnen ingaan. Doe een wens en dan wens ik dat je wens dit jaar uitkomt.

Mijn ogen zullen naar je kijken, maar mijn ziel zal je zien zoals je bent.

Liefs Anja

 

Zon en Rust

 

 

Centrum de Tandem
Adres: Postbus 11
Postcode: 3870 CA
Plaats Hoevelaken
tel. 06-51509069

tel. 0033470967705

 

Vragen? info@centrumdetandem.nl