Accomodatie

In Frankrijk in de Allier ligt het plaatsje Saint Prix vlakbij Lapalisse. Het Landgoed Le Roc Foucaud ligt op 820 km vanaf Utrecht.

Le RocOp landgoed Le Roc Foucaud wordt u verwelkomd door Anja en Robert.
Het landgoed is uniek in zijn vele facetten. Tijdens het verblijf kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad, de tennisbanen, volleybalveld en de jeu de boules baan.

Bovendien kan er een kanotocht worden gemaakt op de rivier de Besbre, die je vanaf de wateren van Le Roc Foucaud kunt bereiken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk te genieten van de rust in een van de vele zitjes in de grote tuin.

Landgoed Le Roc Foucaud beschikt over 20 standaard slaapkamers en de werkruimte voor de therapeuten en 2 compleet ingerichte appartementen.

Tevens beschikt het over een zaal van 200m2 voor diverse doeleinden. In de omgeving en ook zeker op het landgoed zelf van 5ha kun je heerlijk wandelen en als je wilt de rust voor je zelf opzoeken. Wil je op je vrije dagen wat van de omgeving bezichtigen, dan kan er middels de 9 persoonsbus een tour worden gemaakt.

Op de 3e verdieping vind je de ruimtes van de therapeuten en de gezamenlijke ruimte voor meditatie, yoga etc.

Als Centrum de tandem niet aanwezig is kan het verhuurd worden aan andere instanties. Klik voor foto's betreffende het landgoed op www.lerocfoucaud.com

Zon en Rust

 

 

Centrum de Tandem
Adres: Postbus 11
Postcode: 3870 CA
Plaats Hoevelaken
tel. 06-51509069

tel. 0033470967705

 

Vragen? info@centrumdetandem.nl